Bali & Lombok- tropical adventure
2024. március 10. - 2024. március 22.
Bali, Indonézia
Ár:
€ 0,00

Végre körvonalazódik a következő nagy indonéz szigettúránk programja. Még dolgozunk a részleteken, hogy biztosan teljes esszenciáját tudjuk megmutatni Nektek az indonéz világnak.

A célunk, hogy túlmutatva Bali mainstream, a turistatömegek által elkoptatott pontjain megmutassuk nektek autentikus, még élő arcát. Mindezt persze egy-két kihagyhatatlan főbb kulturális, vallási látnivaló mellett.

Nem mellesleg az utazásunk során ellátogatunk egy másik hatalmas szigetre is, Lombokra. A túránk alatt lehetőséged lesz surf-özni is, lesznek magyar nyelven tartott jógaórák, tervezünk vulkán- és trópusi dzsungeltúrát is. Minden nap egy külön kaland lesz, színes, változatos programokkal, de választhatod a pihenést is, a day tripek fakultatívak. A túra tervezett időtartama 10-12 nap, de maradhatsz tovább is természetesen, segítünk a szállás, transzfer és további programok megszervezésében, ha kéred.

A tábor pontos részletein már dolgozunk, hogy mielőbb értesülj majd, és ne maradj le róla, az oldalon a jelentkezéssel tudsz felkerülni az ELŐJELENTKEZŐK listájára!

Így közvetlen e-mail-t küldünk Neked, ahogy megvannak a részletek.

bali_4
bali_11
bali_3
bali
bali1
bali3
Untitled

Bagi Botond (alapító)

  • Surf
  • Jóga
  • Önismeret
IMG_8917

Kövi Timi

  • Jóga
  • Mindfulness

Árak

Ár: € 0,00

Árak

Ticket Type Spaces
Standard Ticket

Jelentkezem

Összegzés

1
x Standard Ticket
€ 0,00
Total Price
€ 0,00